شهادت امام علی (ع) و شب قدر

برخي از علماي ديني در غزني اظهار داشتند : يکي ديگر از حکمت هاي الهي براي بيان اهميت وفلسفه شب قدر اين بود که با نزول قرآن و شهادت امام علي (ع) در اين شب عظمت و فضيلت بنده صالح خداوند براي ما بيشتر روشن شود.

برخی از علمای دینی در غزنی اظهار داشتند : یکی دیگر از حکمت های الهی برای بیان اهمیت وفلسفه شب قدر این بود که با نزول قرآن و شهادت امام علی (ع) در این شب عظمت و فضیلت بنده صالح خداوند  برای ما بیشتر روشن شود.

به گزارش خبرگزاری آوا، حجت السلام والمسلمین محمد محمدی با اشاره به فلسفه نزول قران وفرود ملائک در شب قدر  گفت:  خداوند برای اینکه  اهمیت شب قدر را برای بشر وانسان روشن تر بسازد قرآن را به طور کامل در شب قدر نازل کرد،و به فرشته گان دستور فرود آمدن به زمین را در این شب داد.

وی افزود: شب قدر شبی است که سرنوشت یک سال انسان تعین می گردد و بهتر از هزار شب وهزار ماه است .

حجت السلام والمسلمین قاسم احمدی یکی دیگر از علمای غزنی در رابطه به انتخاب شدن این شب به عنوان شب شهادت امام علی (ع) و شب قدر اظهار داشت: ابن ملجم ملعون برای این شب قدر را برای ضربت زدن و شهادت رساندن حضرت علی انتخاب کرد،که فکر می کرد در شب قدر به قتل رساندن امام علی(ع) ثواب بیشتری دارد به همین دلیل شب قدر را انتخاب کرد.

احمدی  تصریح کرد: دلیل دیگر این انتخاب یکی از حکمت های الهی بود تا عظمت و فضیلت بنده صالح خداوند که برای این شب انتخاب شده برای ما بیشتر روشن شود.

این عالم دینی عنوان کرد: بعد از رحلت پیامبر دشمنان امام علی(ع) که سال ها به ظاهرا لباس مسلمانی به تن داشتند برای اینکه همه را دشمن و مخالف اهل بیت پیامبر(ص) بسازند فرهنگ سازی و کار کردند تا کار  به جای رسید که به شهادت رساندن حضرت را ثواب می دانستند.

احمدی با بیان اینکه  جهل ونفاق عامل همه بدبختی ها و گمراهی های انسان است گفت:  برخی دشمنان از روی جهل ونادانی خود با امام  علی (ع) دشمنی می کردنداز  جمله خوارج  و منافقین  که نمی دانستند این جهل، ونفاق و دشمنی آنها با امام علی (ع) عامل بدبختی  و گمراهی انان است .

شایان ذکر است : مراسم احیا دومین شب  قدر در غزنی مانند سایر ولایات کشور در مساجد احیا گردید و مؤمنان با اقامه نماز،تلاوت قرآن،دعا و راز نیاز با خدای خود به عبادت پرداختند تا رحمت خدا شامل حال آنها گردد

About ادمین

Check Also

ولادت حضرت رسول اکرم (ص)

عموم سیره نویسان متفقند که تولّد پیامبر گرامی اسلام – صلی الله علیه و آله- …